WOK TO GO TILBURG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1332 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wok To Go Tilburg. Meer weten? Ontdek meer

28 nov 2022 om 21:03 Troep troep en nog eens troep , zou het niet eens aan m’n hond geven
23 nov 2022 om 20:26 Lekkere maaltijd, was goed van temperatuur.
20 nov 2022 om 15:11 I dinn't get my order :) and lost my money. Driver not call to me, someone eat 4 free. When I called to restaurant, they cant speak english so im not happy with this restaurant
15 nov 2022 om 20:47 Bestelling was er snel. Toen ik de hele berg rijst wat voorbij schoof, vond ik per toeval vijf reepjes biefstuk. Best wel dure rijst voor die 11 euro… Volgende keer toch ergens anders bestellen.
13 nov 2022 om 0:12 Bestelling was een half uur te laat bezorgd, hierdoor was onze pauze voorbij en hebben we niet kunnen genieten van het eten.
12 nov 2022 om 20:30 Eten was ruim voldoende en smaakte heerlijk, alleen wat aan de koude kant.Maar is ook begrijpelijk gezien de afstand tussen keuken en bezorgadres. Bezorger was keurig op tijd en beleefd.Zeker vor herhaling vatbaar.
7 nov 2022 om 19:44 Voor een maandagavond vond ik 50 min wel lang wachten, maar het was erg lekker!
1 nov 2022 om 19:23 Zeer lang geduurd dubbele bezorgtijd als vooraf aangegeven, dus niet correct qua bezorgservice via thuisbezorgd
31 okt 2022 om 20:20 Serieus nog geen 30 gram biefstuk. Maar wel nondetju 450 gram rijst. Zonde van mijn geld. Ik heb thuis ook rijst.
30 okt 2022 om 3:59 Bardzo długo się czeka
28 okt 2022 om 18:08 Geweldig!
27 okt 2022 om 19:13 Bestel regelmatig hier. Eten altijd goed warm, snel bezorgd en lekker. Aanrader!