WOK TO GO TILBURG

WOK TO GO TILBURG Lekker en gezond eten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1285 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wok To Go Tilburg. Meer weten? Ontdek meer

4 mei 2022 om 21:07 Eten was weer super lekker en de bezorger was vijf minuten te vroeg,maar dat was niet erg.
22 apr 2022 om 23:56 Poep eten
19 apr 2022 om 10:31 We vonden het eten niet bijzonder. Het was ok, maar eigenlijk vind het in verhouding veel te duur.
16 apr 2022 om 0:56 Doesnt taste end not enough sauce
8 apr 2022 om 15:30 fast & tasty
6 apr 2022 om 18:29 It’s wayy too expensive for what you receive, barely any meat, very disappointing
1 apr 2022 om 8:15 Kip topical uitgespuigd en zelfs niet aan de hond gegeven. Het smaakte als oude taaie diepvries zooi met paneerlaag om te verbloemen.
31 mrt 2022 om 19:28 - snelle bezorging - prima kwaliteit - Aanrader
13 mrt 2022 om 19:06 Eten was lekker alleen wat te laat bezorgd
21 feb 2022 om 10:18 Super goeie serivce, gekregen wat ik voor heb gevraagd en heeeeeeel lekker en warm
17 feb 2022 om 19:35 Ik heb op 2 manieren aangegeven dat ik in mijn gerecht GEEN CHAMPIGNONS wil hebben. Het eerste wat ik zag toen ik het open maakte waren champignons. En als je die dan ronduit smerig vind, is mijn honger wel over!!!
4 feb 2022 om 21:09 Excelente